25 zinnen om op te dragen aan broeders

25 zinnen om op te dragen aan broeders

Broers en zussen zijn dat geschenk waar niet om wordt gevraagd, maar dat het leven je dankzij je ouders geeft. Zij zijn de mensen die de meeste uren met ons doorbrengen als we klein zijn. Ze kennen ons beter dan wie dan ook. Kindertijd en adolescentie zouden niet hetzelfde zijn zonder broers en zussen aan onze zijde.

De broers zijn op dezelfde manier opgevoed als wij en we hebben urenlang met hen gespeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd… Als je een broer of zus hebt, heb je misschien een speciale band met hem/haar. Daarom willen we je enkele mooie zinnen aanbieden om aan je broer op te dragen.

Op deze manier, als je je broer of zus iets speciaals wilt vertellen, is dit je kans om dat te doen. U hoeft alleen de zin te kiezen die u het leukst vindt of die bij u past, en deze aan hem op te dragen! Natuurlijk kunt u ook elk van de zinnen naar wens aanpassen als u dat wilt.

Mooie zinnen om aan je broer op te dragen

Deze zinnen zijn een manier om aan uw kinderen het belang van de broederlijke verbintenis uit te leggen. Als je meer dan één kind hebt, kun je ze een van deze zinnen leren, of allemaal, zodat ze weten welke woorden ze moeten kiezen als ze iets aardigs willen opdragen aan hun broers en zussen.

 1. Mijn broer is mijn beste vriend, er is niemand ter wereld die hem kan vervangen.
 2. Ik had het geluk dat het leven me de beste levenspartners gaf: mijn broers.
 3. Ook al brengen we niet veel tijd samen door omdat het leven ons scheidt, ik wil dat je weet dat je nog steeds de belangrijkste persoon in mijn hart bent.
 4. Bedankt dat je aan mijn zijde staat, zowel in het goede als in de hand, je bent er altijd om me te steunen en ik zal mijn hele leven hetzelfde voor je doen.
 5. Zorg goed voor je broers, want ze zullen altijd het beste met je voor hebben.
 6. Het mooiste geschenk dat de natuur voor je heeft: het zijn je broeders.
 7. Soms is een broer zijn zelfs beter dan een superheld zijn.
 8. Broers en zussen zijn de beste vrienden die je in het leven kunt hebben.
 9. De liefde van de ene broer voor de andere is de puurste en meest oprechte liefde die er bestaat.
 10. Zelfs als we vechten broer, wil ik dat je weet dat ik met heel mijn hart van je hou en dat ik altijd zal proberen om er samen met jou uit te komen.
 11. Om een ​​zuiver geweten te hebben, moet ik in orde zijn met mijn broers.
 12. We zijn als broers tot leven gekomen en nu gaan we hand in hand door het leven. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou!
 13. Mijn broer heeft mijn jeugd geweldig gemaakt, en nu als volwassenen is hij mijn beste steun.
 14. Wie heeft superhelden nodig als je een broer hebt
 1. Ik glimlach omdat je mijn broer bent. Ik lach omdat je er niets aan kunt doen!
 2. Mijn beste broer, we zijn als een boom: we groeien met de takken van een boom in verschillende richtingen… maar onze wortels zijn hetzelfde.
 3. Mijn geluk zal altijd verbonden zijn met dat van jou broer, want in dit leven wil ik dat je gelukkig bent en ervoor zorgt dat alles in orde is!
 4. Omdat ik een broer heb, zal ik altijd een vriend hebben.
 5. Hoe zijn er mensen die kunnen leven als enige kinderen? Hoe kunnen ze opgroeien zonder broers en zussen? Ik zou me mijn leven niet kunnen voorstellen zonder jou.
 6. Soms hebben we iemand nodig die er gewoon is. Niet om iets op te lossen, of om iets in het bijzonder te doen, maar gewoon om ons het gevoel te geven dat je om ons geeft en ons steunt: mijn broer, jij bent die iemand in mijn leven en ik hoop dat ik dat ook ben in het jouwe.
 7. Een broer is iemand die weet dat er iets mis is, zelfs als je de grootste glimlach op je gezicht hebt.
 8. Het hoogtepunt van mijn jeugd was mijn broer zo hard aan het lachen maken dat er eten uit zijn neus kwam.
 9. Ik heb altijd het beste gelachen dankzij mijn broers, ze weten hoe ze me aan het lachen moeten maken en hoe ze me moeten troosten als ik verdrietig ben!
 10. Broer: iemand die er is als je hem nodig hebt; iemand die je oppakt als je valt; een persoon die voor je opkomt als niemand anders dat wil; een broer is altijd de beste vriend.
 11. Als de broers het eens zijn, hebben ze de maximale kracht als vrucht van hun verbintenis.

We hopen dat je ons artikel 25 zinnen om op te dragen aan broeders
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 25 zinnen om op te dragen aan broeders
 25 zinnen om op te dragen aan broeders
 25 zinnen om op te dragen aan broeders

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam