Als je me vraagt ​​of ik van je hou…

Als je me vraagt ​​of ik van je hou…

Het is grappig hoe kinderen van nature weten dat hun moeders boven alles van hen houden, of in ieder geval van hen zouden moeten houden. Helaas zijn er moeders in de wereld die geen moeder hadden moeten zijn omdat ze niet van hun kinderen houden, omdat ze ze slaan, mishandelen, omdat ze verlangen naar hun leven voordat ze moeder worden tot het punt dat ze niet meer van hun kinderen houden, want er zijn ook moeders die zich overgeven aan hun kleintjes… Al zijn dit soort moeders gelukkig niet de norm.

De norm is dat er moeders zijn die boven alles van hun kinderen houden. Moedige moeders die vechten als leeuwinnen voor het welzijn van hun kinderen. Kinderen weten vanaf het moment dat ze baby’s zijn dat dit wezen hun beschermende engel is zolang ze lucht in hun longen hebben, want als een moeder iets moet doen in haar leven, vertelt haar instinct haar dat het is om voor haar te zorgen en haar te beschermen kinderen, ongeacht hoe oud ze zijn.

Mam, hou je van me?

Kinderen vragen, wanneer ze een bepaalde leeftijd bereiken, aan hun moeder of ze van hen houden, want hoewel ze het weten en voelen, willen ze het zeker weten. Wanneer een moeder met deze vraag wordt geconfronteerd, lacht ze normaal gesproken medeplichtig, want de liefde die ze voor haar kleintjes voelt, is natuurlijk altijd onbeschrijfelijk. Een moeder zal ja zeggen tegen haar kleintje, hem een ​​knuffel geven en hem vertellen dat ze boven alles en voor altijd van hem houdt.

Een kind blijft normaal gesproken kalm als het met dit antwoord wordt geconfronteerd, maar in werkelijkheid denkt de moeder…

‘Laat ze mijn vitale organen vertellen dat ze allemaal van hun plaats zijn verhuisd om jou een ruimte in mijn lichaam achter te laten. Vraag het aan mijn baarmoeder die een paar maanden je thuis was. Of naar mijn armen die altijd jouw troost waren, zijn en zullen zijn. Laat ze mijn benen vertellen, die van jou waren en het gewicht van beide ondersteunden. Laat ze mijn zintuigen vertellen dat ze hun perceptie van het leven hebben veranderd sinds ik je bestaan ​​ontdekte… Ik heb altijd geweten zonder je zelfs maar te kennen dat ik boven alles van je zou houden.

Alleen al door je in me te voelen, wist ik dat mijn liefde voor jou onberekenbaar was, en zodra ik je in mijn armen had, veranderde mijn leven voor altijd. Mijn hart was van jou en mijn geest stopte met aan mij te denken om aan jou te denken. Dus als je vraagt ​​of ik van je hou, mijn leven, kan ik je met alle overtuiging van de wereld vertellen dat ik van je hou met heel mijn wezen, met heel mijn zelf. Er was een tijd dat we één waren, mijn wezen gaf je leven en mijn hart bleef bij je.

We hopen dat je ons artikel Als je me vraagt ​​of ik van je hou…
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Als je me vraagt ​​of ik van je hou...
  Als je me vraagt ​​of ik van je hou...
  Als je me vraagt ​​of ik van je hou...

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam