Brief aan jou mama, die in de hemel zijn en

Brief aan jou mama, die in de hemel zijn en

Moeders zijn uniek in de wereld en zoals het populaire gezegde luidt: “Moeder er is er maar één en niemand zoals de mijne.” Met moeders wordt een band gewekt die je met geen enkel ander wezen op de planeet hebt. Voordat we werden geboren, toen ze ons in haar baarmoeder droeg, zorgde ze al voor ons en hield ze meer van ons dan van zichzelf. Toen nam hij het op zich om er alles aan te doen om ons erdoorheen te krijgen zodat het ons aan niets zou ontbreken dat hij ons binnen zijn mogelijkheden zou kunnen geven.

Daarom willen we je vandaag deze brief voor een moeder laten zien. Je zult vooral ontroerd zijn als je je moeder in je hart hebt, omdat je haar niet langer aan je zijde kunt hebben… Soms scheurt een tragedie een moeder van haar kinderen. Hoe dan ook, een moeder zal altijd de beste zijn en de liefde die haar hart overspoelt is oneindig.

voor jou mam

Voor jou mam… Je weet niet hoe vaak je ‘s nachts wakker bent geworden om voor mij te zorgen. Het is al een tijdje geleden dat je wegging, maar ik ben nog steeds aan het rouwen en ik denk aan de dag dat je wegging, een dag die op de kalender staat gemarkeerd als de ergste van mijn leven. Niemand is erop voorbereid dat een moeder weggaat, ongeacht de omstandigheden, het is gewoon nooit het juiste moment. Ik wilde je voor altijd aan mijn zijde, hoewel ik weet dat de natuur het niet zou hebben toegestaan.

Sinds je wegging, heb ik het gevoel dat er een stuk van mijn hart is weggerukt en dat ze het me nooit zullen teruggeven. Elke keer als ik naar mijn kinderen kijk, zou ik willen dat je alles kon zien wat ik zie. Zie hoe ze groeien, hoe ze spelen, hoe ze door de jaren heen volwassen worden.

Er is geen dag dat ik niet aan je denk. Ik hoor nog steeds je stem en als ik naar de telefoon kijk, wil ik je gewoon bellen om je weer te horen, me alles te vertellen dat je van me houdt en het gevoel te hebben dat je aan de andere kant van de lijn bent. ik wil je gewoon knuffelen zo hard als ik kon en nooit meer losliet.

Nu ik moeder ben, heb ik me alles gerealiseerd:

  • Van de onvoorwaardelijke liefde die je al voor mijn geboorte voelde.
  • Van de inspanningen en opofferingen die je voor me hebt gedaan, want moeder zijn is de grootste verantwoordelijkheid die je kunt hebben… en het gaat een leven lang mee.
  • Dat je in je grijze dagen altijd probeerde een regenboog te schilderen zodat hij zijn glimlach niet zou verliezen…
  • Van je geduld… dat je veel had ook al besefte ik het toen nog niet.
  • Van je verlangen om te leven, omdat je alleen gezondheid wilde om zo lang mogelijk bij ons te kunnen zijn, omdat het je niet altijd aan onze zijde kon staan, je enorm pijn deed. Je wilde ons NIET alleen laten.
  • Dat je altijd hebt gedaan wat je wist of kon om het goed te maken.

Daarom knuffel ik je vandaag mama, ook al heb ik je niet aan mijn zijde, omdat ik elke dag aan je denk en aan jou denk, aan mij, aan het moederschap en aan alle liefde die je me altijd hebt gegeven. Ik denk aan de diepe pijn die je voelde toen je je moeder verloor toen ik een kind was, hoewel ik het toen nog niet helemaal begreep. Ik wist dat je verdrietig was, maar ik zag je altijd als een sterke vrouw…

Nu ken ik de diepe pijn die je voelt en ik bewonder je nog meer dan voorheen, omdat je met alle integriteit van de wereld bleef vechten voor je gezin.

Telkens wanneer ik aan je zijde was, voelde ik me veilig, zeker, ik wist dat ik thuis was. Nu ik niet naast je kan staan, voel ik hetzelfde als ik aan je denk, want je liefde blijft me bereiken, waar je ook bent. Je liefde voor mij is zo sterk dat ik het altijd zal blijven voelen, ook al doet mijn ziel soms pijn omdat ik je wil zien en knuffelen en niet kan.

Hoewel ik voel dat je nog steeds aan mijn zijde bent, door de manier waarop ik mijn kinderen opvoed, door de knuffels en kusjes die ik ze geef… zie ik mezelf weerspiegeld in jou en daardoor voel ik me de trotsste moeder ter wereld, omdat ik de beste moeder had en daardoor ben ik wie ik nu ben. Je glimlach wordt weerspiegeld in de mijne en ik weet zeker dat ik in veel dingen op jou lijk.

Ik zal dingen blijven doen waardoor ik me dicht bij je voel, zoals je favoriete gerecht eten, de bloemen kopen die je lekker vond, een wandeling maken waar je graag heen ging, films kijken die we graag samen keken… En Ik zal mijn kinderen elke dag vertellen hoe geweldig je was en hoe gelukkig je me maakte terwijl ik je aan mijn zijde kon hebben.

Ik hou van je mam, kusjes naar de hemel…

Voorpagina Familie Brief aan jou mam, je bent in de hemel en ik heb je altijd in mijn gedachten

We hopen dat je ons artikel Brief aan jou mama, die in de hemel zijn en
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Brief aan jou mama, die in de hemel zijn en
  Brief aan jou mama, die in de hemel zijn en
  Brief aan jou mama, die in de hemel zijn en

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam