Brief aan mijn dochter: je hoeft er geen te zijn

Brief aan mijn dochter: je hoeft er geen te zijn

Nee, je hoeft geen “brave meid” te zijn, want het leven is niet bedoeld om altijd goed te zijn of in alle omstandigheden waarin je je bevindt. Jongens en meisjes vanaf het moment dat ze ter wereld komen, zijn niet goed of slecht. Het zijn kinderen en dat is geweldig. Sinds je ter wereld kwam, is je magie als je me aankijkt met die groene ogen met niets te vergelijken. Er is niemand zoals jij in de wereld, omdat we allemaal uniek, verschillend en onvervangbaar zijn.

wees nooit wie je niet bent

Je hoeft niet te proberen te zijn wie je niet bent, en je hoeft ook niet een correcte houding aan de dag te leggen, want dat is wat de maatschappij van je verwacht. Je moet jezelf zijn doe dingen zoals je uit het hart komt. Niet meer. Het goede en het slechte, je goed of slecht gedragen, dat leer ik je thuis, maar je hoeft het daarbuiten niet te leren.

Als je de wereld in gaat, moet je weten dat het er niet toe doet om “een braaf meisje” te zijn, wat er echt toe doet in het leven is dat je altijd vanuit je hart handelt. Omdat de mensen, we proberen te handelen in de omstandigheden van het leven op de best mogelijke manier of we kunnen op dat moment.

Leef je emoties met intensiteit

Je hebt het recht om emoties met al hun intensiteit te voelen, omdat ze allemaal geldig en noodzakelijk zijn, maar als je ze eenmaal voelt, moet je weten wat ze betekenen en in staat zijn om ze te begrijpen en indien nodig oplossingen te vinden om je emotioneel evenwicht. Ik zal je mijn dochter leren Ik zal je gids zijn, zodat je tijdens je vlucht weet hoe je het zelf moet doen.

Maar zelfs als je het weet en leert om het zelf te doen, moet je weten dat zowel je vader, mij als je familie aan je zijde zullen staan ​​wanneer je het nodig hebt. Als je advies nodig hebt of het gevoel hebt dat je op een kruispunt staat, zal ik er zijn om je te begeleiden, of in ieder geval, om u te helpen beslissen wat het beste werkt.

Je moet weten dat ik niet altijd in deze wereld zal zijn, daarom is het mijn taak terwijl ik leef om je voor te bereiden zodat je weet hoe je jezelf moet verdedigen en wees een sterke en autonome vrouw. U zult weten hoe u uw emoties kunt beheersen, beslissingen kunt nemen en van uw fouten kunt leren wanneer u maar wilt. Het woord veerkracht zal je definiëren, want zo zul je zijn, geweldig in elk opzicht.

Je hebt me geleerd om mijn emoties te leven

Met deze woorden wil ik niet dat je het gevoel krijgt dat ik iets van je eis dat je niet kunt, niets is minder waar. Omdat ik nooit zal eisen wat jij niet kunt geven, Ik ben tevreden dat je altijd jezelf bent en vooral dat je niet op een bepaalde manier wilt zijn anderen leuk vinden. Anderen moeten je accepteren zoals je bent.

Dankzij jou heb ik geleerd mijn emoties (allemaal) te leven en heb ik geleerd ze te beheersen en ze nooit te ontkennen. Omdat ze allemaal geldig en noodzakelijk zijn. Je moet je gewoon op jezelf concentreren, begrijpen wat er met je gebeurt en weten hoe je ermee om moet gaan, want wanneer dit wordt bereikt, komen alleen empathie, veerkracht en assertiviteit aan.

Dank je wel dat jij jezelf bent

Bedankt mijn liefste dat je mijn spiegel bent en ik de jouwe. Want dankzij jou heb ik mezelf echt leren begrijpen. We zijn gegroeid als gezin en als mensen. want ondanks dat je nog maar een meisje bent, heb je ons geweldige levenslessen gegeven, misschien zonder dat je het merkt.

Je hoeft geen brave meid te zijn die de controle over haar eigen leven verliest om het aan anderen te geven. Nee mijn dochter, dat is niet wat je moet doen. Je wilt anderen niet behagen, laat staan ​​ten koste van je eigen lijden of het accepteren van onrecht. Tolereer dat nooit. Nooit blindelings de volwassene gehoorzamen, desnoods al zijn regels in twijfel trekken, omdat ook volwassenen maken fouten. En dat is prima. We zijn allemaal mensen.

Sta jezelf toe om boos, boos en zelfs boos te worden, maar beheers die sterke emoties zodat ze niet uit de hand lopen en je beheersen. Je hoeft ook niet te stoppen met een meisje te zijn… je moet er een blijven zolang als nodig is. Sta nooit toe dat anderen je vleugels knippen of je verbeeldingskracht ondermijnen.

Sta niet toe dat de wereld je zodanig onder druk zet dat je ophoudt jezelf te zijn. Als je moeder bevrijd ik je van dat alles. Ik verlos je van starheid, een starheid die je moet begrijpen omdat de wereld zo is en je je eraan zult moeten aanpassen, maar van binnen moet je altijd jezelf zijn. Laat anderen nooit de teugels van je leven overnemen. Uw vrijheid zal altijd boven alles gaan.

We hopen dat je ons artikel Brief aan mijn dochter: je hoeft er geen te zijn
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Brief aan mijn dochter: je hoeft er geen te zijn
  Brief aan mijn dochter: je hoeft er geen te zijn
  Brief aan mijn dochter: je hoeft er geen te zijn

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam