Brief van je baby als hij wakker wordt

Brief van je baby als hij wakker wordt

Misschien denk je, als het de vierde keer is dat je in dezelfde nacht opstaat, dat de vermoeidheid die je de volgende dag zult hebben enorm zal zijn. En dat zal het zijn. Maar uw baby heeft u nodig en heeft uw zorg nodig. Hij is een weerloos wezen dat zijn moeder nodig heeft om dichtbij te zijn, en we raden je aan om van deze fase te genieten, want zelfs als je het gevoel hebt dat ze eeuwig is… het gebeurt eigenlijk veel sneller dan je je kunt voorstellen.

Je moet in gedachten houden dat je baby niet huilt om je uit slaap te laten vallen, en ook niet om je te manipuleren of om je erg moe te maken. Als ze midden in de nacht huilt, is dat omdat ze je nodig heeft, niets meer dan dat.

brief van je baby

Omdat je baby niet kan praten, willen we je vertellen wat je baby je zou willen vertellen als hij elke avond kon praten. We gaan het je vertellen in lettervorm, want zo moet je het voelen: dichtbij.

Moeder,

Vannacht werd ik elk uur weer wakker omdat ik je dichtbij moest voelen. Ik was bang in het midden van de duisternis dat je er niet was, ik was doodsbang om te voelen dat je ver van mij verwijderd was, met alles wat ik nodig heb! Ik wil me niet verontschuldigen voor iets dat niet mijn schuld is, maar ik wil wel dat je mijn excuses voelt, want het is niet iets dat ik doe met slechte bedoelingen.

Ik weet dat je moe bent, dat je moet slapen… maar ik ben een afhankelijk wezen en deze wereld is nieuw voor mij. Ik weet niets over hem en ik heb je nodig om de hele tijd mijn gids te zijn, om voor me te zorgen en me te beschermen.

Ik moet je huid op huid voelen om er zeker van te zijn, het is een behoefte die ik heb, net zo belangrijk als het verschonen van mijn luier of het voeden van mij. Ik begrijp nog steeds niet dat mijn huis mijn toevluchtsoord is, want op dit moment ben jij mijn thuis en mijn toevluchtsoord jouw armen. De enige manier om je te laten zien dat het niet goed met me gaat of dat ik bang ben, is door te huilen.

Misschien is je ooit verteld dat ik onafhankelijker moet zijn of dat het beter is dat je me laat huilen in mijn wieg… dat het goed voor me is. Geloof hem niet mam, want ze weten niet wat ze zeggen. Ik ben er niet klaar voor dat je me alleen laat, en ik hoef ook niet te huilen om mijn longen groter te maken. Als ik veel huil, voel ik me alleen en ben ik in absolute paniek om je te verliezen, ik voel me in de steek gelaten en mijn stresshormonen schieten omhoog… Ik heb het echt moeilijk.

Het belangrijkste voor mij en voor mij om sterk en gezond te worden, is dat je aan mijn zijde staat. Dat je voor me zorgt wanneer ik het nodig heb, hoe laat het ook is. Dat als je moe bent of een bad nodig hebt, er iemand is om me te beschermen en voor me te zorgen, maar altijd dicht bij je… om terug te keren naar je armen zodra je je energie hebt opgeladen.

Ik weet niet hoe ik alleen moet kalmeren, ik heb je menselijke warmte nodig om me te kalmeren en te weten dat alles in orde is. Het enige geluid ter wereld dat me troost en me vervult met emotionele troost, is jouw stem. Jouw stem, voor mij… is hemelse muziek.

Last but not least wil ik je bedanken. Bedankt dat je me negen maanden lang in je schoot hebt gedragen, dat je me met veel pijn op de wereld hebt gezet en dat je nu ondanks je vermoeidheid… nog steeds voor me zorgt. Er is geen geld ter wereld dat een moeder daarvoor kan betalen. Dankzij jou zal ik opgroeien en een gezond en sterk persoon worden.

Op dit moment lijkt het misschien iets ver weg, maar dit gaat voorbij… En je zult me ​​zo weinig missen en je altijd nodig hebben. Ik hou van je mam, ik hield van je voordat ik werd geboren en ik zal de rest van mijn leven meer van je houden dan wie dan ook op deze wereld.

Jouw baby.

We hopen dat je ons artikel Brief van je baby als hij wakker wordt
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Brief van je baby als hij wakker wordt
  Brief van je baby als hij wakker wordt
  Brief van je baby als hij wakker wordt

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam