Ik zal de rest van mijn leven van je houden… zelfs als je er niet bent

Ik zal de rest van mijn leven van je houden… zelfs als je er niet bent

Als je moeder bent, ontdek je dat ouderschap niet gemakkelijk is. Alvorens één te zijn, wordt er een idee van het moederschap in de geest gesmeed dat niets met de werkelijkheid te maken heeft. Wat zeker is, is dat hoe vermoeiend het ook is, Het is het mooiste van de wereld… en het zou voor niets veranderen. Als je eenmaal kinderen hebt, worden ze het belangrijkste in het leven van een moeder.

Als ik niet meer in deze wereld ben

Als moeder ken ik die natuur Het zal voorkomen dat ik de rest van je leven aan je zijde zal zijn, maar ik kan je verzekeren dat ik van je zal houden in de mijne. Ik zal je moeder zijn tot mijn laatste ademtocht en ik beloof dat ik voor je zal zorgen, je zal begeleiden en je de zekerheid zal geven die je nodig hebt tot die tijd. Later, als ik niet langer fysiek aan je zijde kan zijn, kan ik je verzekeren dat onze band niet volledig verbroken zal worden.

Tegen de tijd dat ik niet meer in deze wereld ben, kan ik je niet vertellen waar ik zal zijn omdat ik het niet weet… Maar als ik zou kunnen kiezen, verzeker ik je dat ik aan je zijde zou willen staan, je zou willen vergezellen en je al mijn goede energie zodat je een mooi leven kunt hebben. . Ook al kan ik je niet knuffelen of met je praten, de liefde die ik voor je voel is zo immens dat ik weet dat je het zult merken waar ik ook ben.

De natuur verbiedt ons om eeuwig te leven en soms, wij geloven dat mensen eeuwig zijn, en dat is helemaal niet zo. Op dezelfde manier wil ik alleen dat de natuur zijn gang gaat, zodat ik als eerste ga. Op deze manier heb ik je mijn leringen nagelaten, de waarden die je nodig hebt om vooruit te komen en ik hoop dat mijn voorbeeld, dat je zal helpen een persoon te zijn die geniet van elke seconde van het leven…

Mijn grootste wens is dat je van me geniet in het leven, Net zoals ik met jou zal doen tot mijn laatste dag aan jouw zijde. Ik wil dat in de toekomst, als je me niet meer kunt bellen, ik in je herinnering leef en sterk blijf… dat je glimlacht elke keer dat je me herinnert, ook al voel je ook een steek in je hart omdat je niet aan je zijde staat. Dat betekent dat ik het als moeder goed heb gedaan.

Ik zal altijd van je houden

Het kan me niet schelen hoe moeilijk het leven is, het feit dat ik je moeder ben, helpt me om de nodige kracht te krijgen in het geval van tegenspoed. Er is maar één tegenslag waarmee ik niet zal kunnen vechten, en dat is ouder worden of het moment wanneer het mijn beurt is om het aardse vlak te verlaten… maar je moet onthouden dat als ik in je hart ben, ik altijd bij je zal zijn.

Je zult je vleugels uitslaan en het zal jouw beurt zijn om te vechten met je verantwoordelijkheden, en ik weet dat je dat zult doen, omdat het mijn plicht zal zijn geweest om je te leren hoe je het moet doen. Er zullen betere en slechtere dagen zijn maar zelfs in het ergste geval, als je goed kijkt, kun je altijd iets positiefs nemen. Het leven is te kort om er niet van te genieten, dus aarzel niet om van elke seconde van je cadeau te genieten, want dat is het geheim van geluk.

De schat van het leven is tijd

In mijn leven, Ik heb je het belangrijkste gegeven: tijd. Het is de grootste schat die we hebben omdat het snel gaat en nooit meer terugkomt. Zolang ik aan je zijde sta, zal ik naar je luisteren wanneer je het nodig hebt, ik zal je gedurende de dag zo vaak knuffelen als je me toestaat, ik zal je kussen en ik zal je eraan herinneren dat je moeder meer van je houdt dan iets in het universum.

Als je voelt dat het leven je door elkaar schudt, zal ik aan je zijde staan ​​om je te helpen op de been te blijven, ik zal je mijn kracht geven wanneer je het nodig hebt. Maar ik zal je ook leren hoe je het zelf moet doen, want op die manier, als ik niet bij je ben, zul je je herinneren hoe ik het je heb geleerd en zul je in staat zijn om elke tegenslag te boven te komen.

Er zal geen storm in het leven zijn die bij jou kan zijn, zolang je je herinnert dat je een gezin hebt dat van je houdt zoals je bent. Want dat verzeker ik je als moeder Ik kan je alles geven, zonder iets terug te vragen. Jouw glimlach is mijn motor en jouw triomfen mijn successen… en jouw mislukkingen? Onthoud dat een mislukking altijd een leren is om in de toekomst te verbeteren.

Mijn leven zal vol zijn dankzij je blik en je knuffels. Jouw vreugde is mijn geluk en in jou heb ik alles wat ik nodig heb. Houd van me, mijn zoon, zolang ik leef, en ik zal het met al mijn kracht doen, zelfs als ik niet je hele leven aan je zijde kan zijn… Op dit moment concentreer ik me alleen op het lopen aan je zijde, een lange leven vol geluk, tot het moment dat je me moet laten gaan Onthoud dat zelfs als ik vertrek, mijn liefde voor jou voor altijd sterk in je hart zal blijven.

Voorpagina Familie Ik zal de rest van mijn leven van je houden… zelfs als ik niet de rest van het jouwe bij je ben

We hopen dat je ons artikel Ik zal de rest van mijn leven van je houden… zelfs als je er niet bent
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Ik zal de rest van mijn leven van je houden... zelfs als je er niet bent
  Ik zal de rest van mijn leven van je houden... zelfs als je er niet bent
  Ik zal de rest van mijn leven van je houden... zelfs als je er niet bent

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam