Mam, ik ben niet perfect, maar ik probeer het

Mam, ik ben niet perfect, maar ik probeer het

Het is waar dat ik niet perfect ben, maar elke dag probeer ik mezelf een beetje meer te pushen. Het maakt me verdrietig dat je er geen waarde aan hecht of dat je mijn kleine vorderingen niet viert, dat je ze als vanzelfsprekend beschouwt terwijl het me veel heeft gekost om dat kleine beetje vooruit te komen. Hoewel het waar is dat ik een aantal natuurlijke vermogens heb, in veel andere moet ik ze leren om ze uit te kunnen voeren.

Ik probeer vasthoudend te zijn, maar je beseft het niet altijd. Er zijn momenten waarop je me lui noemt of me vertelt dat ik geen zin heb om dingen te doen, maar het is niet waar. Andere keren probeer ik het, maar uiteindelijk doe je het en dat geeft me het gevoel dat ik niet in staat ben… Het geeft me het gevoel dat ik niet in staat ben of dat Ik kan het nooit alleen leren Ben ik zo onhandig dat je niet in staat bent om een ​​paar minuten te besteden om me iets te leren dat ik niet begrijp of waarvan ik niet weet hoe ik het moet doen?

Dood mijn gevoel van eigenwaarde niet

Ik wil dat je mijn dagelijkse inspanningen waardeert, zelfs voor kleine dingen, zodat mijn gevoel van eigenwaarde niet ernstig wordt geschaad. Jouw perceptie van mij is het belangrijkste voor mijn ontwikkeling, ik besef het nog niet maar je moet er rekening mee houden. Ik wil me niet minderwaardig voelen dan anderen Ik wil zien hoe je naar me kijkt met ogen van trots en niet van medelijden.

Ik wil niet perfect zijn, ik wil ook niet dat jij dat bent. Ik wil gewoon gelukkig zijn om te zijn wie ik ben en aan jouw zijde te staan. We hebben allemaal gebreken. Ik heb ze en jij hebt ze, maar ik accepteer ze. Dus waarom accepteer je niet dat ik ook ongelijk kan hebben? Waarom, in plaats van je te concentreren op alle goede dingen die ik elke dag doe, herinner je me alleen aan waar ik in gefaald heb?

Natuurlijk heb ik gefaald, maar als je me niet helpt of begeleidt om het te herstellen en je alleen maar tegen me schreeuwt of me beschuldigt de slechte dingen die ik doe, zal ik niet verbeteren. Mijn hart zal geblokkeerd zijn en mijn oren zullen je geschreeuw en slechte woorden niet meer horen. Ik zal me emotioneel in de steek gelaten voelen en beetje bij beetje zal ik afstand van je nemen. Ik wil die moeder niet. Ik wil dat we altijd verenigd zijn, daarom heb ik je nu zo hard nodig.

Ik ben die persoon die je deed glimlachen van geluk en uitputting op het moment dat ik werd geboren. Dat wezen dat vanaf de geboorte het zelfvertrouwen moet vergroten om de obstakels die zich in het leven voordoen, op elke leeftijd, te kunnen overwinnen. Eerst Ik zal kleine obstakels moeten overwinnen zodat als hij groeit, hij het ook kan doen met de grotere en meer gecompliceerde.

Ik zal mijn emoties moeten begrijpen, ook die van jou, en mijn veerkrachtig vermogen moeten kennen. Ik wil gewoon verbeteren, ik wil mezelf pushen zodat je kunt zien dat ik in staat ben, maar ook om mezelf te bewijzen dat als ik het wil, ik het kan. Neem dat niet van me af met minachting of slechte woorden.

Waardeer me mam en vergelijk me niet

Om me bekwaam te voelen hoef je niet perfect te zijn, ik heb het ook niet nodig. Je moet me gewoon het gevoel geven dat ik gewaardeerd word, in je ogen zien dat mijn moeite het echt waard is. U kunt mij helpen mijn geduld en vooral mijn doorzettingsvermogen te vergroten. Om af te kunnen maken waar ik aan begin, of in ieder geval te proberen.

Om dit allemaal te begrijpen heb ik jou niet nodig om mij met iemand te vergelijken. Ik ben niet hetzelfde als mijn zus, of mijn neef, of mijn schoolvrienden. We zijn anders, we hebben allemaal onze eigen eigenaardigheden en dat moet je respecteren, Je moet mij en mijn leerritme respecteren. Als je dat niet doet, zou je mijn gevoel van eigenwaarde enorm kunnen schaden.

Laat me niet groeien als een olifant als ik vleugels heb om te vliegen, snij die vleugels niet door me hard te bekritiseren in plaats van mijn gedachten te begrijpen. Kijk me in de ogen, vertel me dat ik in staat ben om te bereiken waar ik naar op zoek ben en als ik de te volgen stappen niet weet, help je me ze te ontdekken.

Geef me de tijd, geef me goede woorden en al je liefde, zodat ik weet dat je van me houdt en dat je aan mijn zijde zult staan. Je kunt me vooruit helpen in de uitdagingen van het leven. Je kunt me helpen mezelf te vinden… Ik zal kunnen leren en groeien.

Wij leren van fouten

Onthoud mama dat fouten geen slechte zaak zijn in het leven, we leren er geweldige dingen van. Fouten zijn kansen om opnieuw te beginnen en dingen beter te doen. Als ik het mis heb, krijg ik de kans om mezelf te verbeteren en de versie van mezelf te verbeteren. Help me om niet op te geven door de moeite die ik doe te waarderen.

De enige strijd die verloren gaat, is degene die wordt opgegeven, mam, en ik weet dat als je dit beseft, je me nooit zult laten opgeven, tenzij het is wat ik echt wil en je mijn beslissing respecteert. Soms, Ik heb gewoon een oppepper nodig vol zorg en liefde om mezelf te verbeteren en je te laten zien dat ik niet perfect ben, maar ik streef ernaar om te verbeteren.

We hopen dat je ons artikel Mam, ik ben niet perfect, maar ik probeer het
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Mam, ik ben niet perfect, maar ik probeer het
  Mam, ik ben niet perfect, maar ik probeer het
  Mam, ik ben niet perfect, maar ik probeer het

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam