Mam, ik hou van je en ik zal je altijd nodig hebben: 15

Mam, ik hou van je en ik zal je altijd nodig hebben: 15

We weten allemaal dat de band die bestaat met ouders iets is dat niet kan worden verklaard, Het is zo sterk dat niemand het kan beoordelen… maar de band van een moeder met haar kinderen is onverwoestbaar, wat er ook gebeurt.

De liefde die een moeder ons geeft, is nergens anders op de planeet te vinden, want de vrouw die je 9 maanden in haar baarmoeder heeft gedragen, zal meer van je houden dan van haar eigen leven, zelfs nadat ze deze wereld heeft verlaten, en als je moeder bent… je weet dat dit gevoel het meest echte en ware is dat er bestaat. De liefde van een moeder voor haar kinderen is de sterkste in het universum.

Ik zal je altijd nodig hebben

Misschien heb je er nooit over nagedacht hoe je dit diepe gevoel op je moeder kunt overbrengen, maar wil je het vooral doen. Je hebt een moeder terwijl je leeft, maar het zal een natuurwet zijn dat ze op een bepaald moment in je bestaan ​​voor altijd zal vertrekken, en je hart in duizend stukken zal breken.

Je kunt je hart weer bij elkaar brengen omdat ze je heeft geleerd sterk te zijn, maar het zal nooit meer hetzelfde zijn, want hoe sterk je ook bent, je moeder zal altijd je nest zijn, waar je beter af was… en als ze er niet is, is het alsof je de vleugels mist om te vliegen. Waar je moeder ook was, waar ze ook was, daar was je thuis, daar voelde je de bescherming die je nodig had om te overleven.

Ik hou van je mam: zinnen van waardering en dankbaarheid

Daarom, als je je moeder aan je zijde hebt, aarzel dan niet om haar de liefde te tonen die je voor haar voelt en een manier om dat te doen is haar deze zinnen te leren. Je kunt ze opschrijven en in een liefdesbriefje geven of je kunt ze op WhatsApp sturen, of zelfs hardop uitspreken! Doe het zoals je wilt, maar toon je moeder terwijl je haar aan je zijde hebt de pure liefde die je voor haar voelt.

Je kunt de zinnen lezen die we je geven als ideeën om je te inspireren en om nieuwe en gepersonaliseerde zinnen voor je moeder te schrijven:

 1. Mam, ik hou meer van je dan van wat dan ook in de wereld omdat je altijd aan mijn zijde hebt gestaan, door dik en dun.
 2. Ik ben de gelukkigste persoon op deze planeet omdat jij mijn moeder bent.
 3. Je bent de beste persoon, je bent uniek in de wereld. Je offert je leven op en klaagt weinig, je geeft alles zonder iets terug te verwachten. Zonder jou zou mijn leven geen zin hebben.
 4. Ik hou van je met heel mijn hart, want naast dat je me het leven hebt gegeven, heb je altijd gevochten en alles voor me gegeven.
 5. Een huis is niet vier muren en een dak, een huis is waar je bent. Bedankt dat je mijn thuis bent. Ik hou van jou mama.
 6. Zolang ik lucht heb om te ademen, zal mijn energie gericht zijn op het liefhebben van jou. Ik hou van jou mama.
 7. Moeder, je bent mijn vriend, mijn leraar, mijn dokter, mijn adviseur… Maar geen van hen kan jou zijn, omdat je perfectie bent gemaakt tot een persoon.
 8. Ik zal altijd van je houden omdat je me het belangrijkste in het leven hebt gegeven en je geeft me: tijd.
 9. Mam, ik zal nooit armen in de wereld vinden die me omhelzen en me zo veilig en thuis laten voelen als de jouwe.
 10. Als ik naar je kijk, voel ik de puurste liefde die ik kan voelen, maar ik weet dat de liefde die ik ontvang nog groter en perfecter is.
 11. Voor de wereld ben je mijn moeder, voor onze familie ben je de hele wereld.
 12. Mam, ik zal altijd van je houden, want vandaag ben ik wie ik ben dankzij jou.
 13. Mam, bedankt dat je boven alles van me houdt, ondanks mijn gebreken, omdat je zowel van mijn gebreken als van mijn deugden houdt.
 14. Mam, ik wil dat je weet dat als ik weet dat ik alles kan bereiken waar ik naar op zoek ben in het leven, het te danken is aan het feit dat je me altijd je steun hebt gegeven. Ik houd van je.
 15. Mam, je bent mijn baken in het donker, de gids die me op het juiste pad leidt. Mijn liefde voor jou is oneindig en eeuwig.

We hopen dat je ons artikel Mam, ik hou van je en ik zal je altijd nodig hebben: 15
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Mam, ik hou van je en ik zal je altijd nodig hebben: 15
 Mam, ik hou van je en ik zal je altijd nodig hebben: 15
 Mam, ik hou van je en ik zal je altijd nodig hebben: 15

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam