Ze lieten me alleen achter in mijn wieg

Ze lieten me alleen achter in mijn wieg

Heb je ooit een methode gevolgd om je baby te ‘leren’ slapen? Heb je hem alleen laten huilen in zijn wiegje zodat hij leert dat als hij wakker wordt hij weer moet gaan slapen zonder jouw hulp enzovoort? onderbreek uw slaap of uw rust niet? In werkelijkheid weten baby’s al hoe ze moeten slapen als ze geboren worden, als ze huilen is dat omdat ze je nodig hebben… het is niet hun bedoeling om het je moeilijk te maken.

Dus wat moet je weten? Het eerste dat u in gedachten moet houden, is wat uw baby u zou vertellen als hij kon praten elke keer dat u hem huilend in zijn wiegje achterlaat. En dan een beetje meer begrijpen wat de gevolgen zijn als je het doet… En dus, je kunt twee keer nadenken wat je moet doen als je baby huilt.

Brief van de baby die je huilend achterlaat in zijn wieg

Ik weet niet wat er gebeurde. Ze legden me in mijn wieg en sloten de deur voor me. Ik begon te huilen omdat het donker was en ik me niet goed voelde. Er zijn tijden dat ze me een beetje licht geven en alles niet zo donker is, maar ik ben nog steeds alleen en dat vind ik niet leuk.

Ik begreep niet wat er aan de hand was en ik wist niet of ik mijn ouders moest bellen of niet, maar uiteindelijk besloot ik het toch te doen… Ik was bang. Toen ik de deur hoorde opengaan, was ik opgelucht omdat ze eindelijk met me mee zouden gaan, ik zou niet meer alleen zijn.

Maar eerst was het een stem die me fluisterde om te slapen en mijn gezicht aanraakte om te ontspannen. Dat deed ik echt, maar daarna was ik weer alleen. Weer begon ik bang te worden. Ik belde ze opnieuw … niemand kwam.

Ik had het gevoel dat mijn hart uit mijn borst zou springen, mijn buik deed pijn van het huilen, ik had het heet. Ze deden de deur weer open, ze gingen naar binnen, maar deze keer was de stem niet lief, ze waren boos dat ze wilden dat ik sliep. Ik voelde me verdrietig en bang, waarom had hij die boze stem? Ik begrijp er niets van.

ik heb me misdragen? Waarom is mijn vader of moeder hier niet? Ik blijf uit alle macht huilen, ik zoek hun warmte maar ze komen niet. Ik weet dat ze van me houden en dat ze me zullen komen zoeken… maar er gaat een lange tijd voorbij en er komt niemand. Ik ben nog steeds alleen, mijn buik doet pijn, ik moet me zo slecht hebben gedragen dat ze me in de steek hebben gelaten.

Als ze me in mijn wiegje leggen, horen ze me nooit huilen. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn mond te houden in het donker, wachtend op een knuffel die nooit komt. Misschien geven ze het me vanavond…

Mam, pap: ik weet dat je moe bent, maar niemand ter wereld verdient het om te huilen zonder troost, en vooral opgesloten in het donker. Ik manipuleer je niet, en ik wil ook niet dat je moe wordt… maar dit zijn de momenten die mijn geest en hart voeden, laat me alsjeblieft niet in de steek… Het is tijdelijk, ik word heel snel volwassen.

Geïnspireerd door een tekst van Dr. Carlos González.

Wat gebeurt er als je baby’s in de wieg laat huilen?

Het is een realiteit dat wanneer kinderen worden achtergelaten om in hun wieg te huilen, er een tijd komt dat ze stoppen met huilen als ze ‘s nachts wakker worden. Ze doen het niet omdat ze hebben geleerd om zelf in slaap te vallen… ze doen het omdat ze hebben geleerd dat het niet uitmaakt hoe slecht ze zijn of hoeveel ze huilen, hun ouders luisteren niet naar hun gehuil.

Kinderen weten hoe ze in slaap moeten vallen voordat ze geboren worden… het is niet dat ze leren slapen, het is dat ze stoppen met huilen als ze wakker worden omdat ze weten dat hun ouders niet komen, ze voelen zich emotioneel in de steek gelaten. Is dat wat je wilt dat je kinderen leren?

Het is mogelijk dat u wilt dat uw kinderen willen leren dat u er altijd zult zijn voor wat nodig is… Maar als ze 15 jaar oud zijn, hoe verwacht u dan dat ze u zullen vertellen wat er met hen gebeurt 2 jaar oud heb je al duidelijk gemaakt dat je er niet voor ze zou zijn als ik je het meest nodig had?

Denk niet dat het iets is dat ze vergeten. Het zijn baby’s, maar ze leren elke minuut van de dag. Ze begrijpen dingen en creëren hun geest door interacties met anderen. Daarom, als uw kind een baby of klein is en u hem enkele minuten laat huilen totdat hij uit zichzelf stopt met huilen, heeft hij de controle niet geleerd… hij heeft geleerd dat u niet aan zijn zijde zult zijn als hij uw warmte nodig heeft .

Dus als je baby huilt, ga hem dan al je liefde geven. Omdat het is wat je nodig hebt om je hersenen te laten ontwikkelen, om je emoties te beheersen… zodat je je altijd beschermd en geliefd voelt.

We hopen dat je ons artikel Ze lieten me alleen achter in mijn wieg
leuk vond en alles wat met gezondheid te maken heeft, babynamen, dingen die met baby’s te maken hebben. .

 Ze lieten me alleen achter in mijn wieg
  Ze lieten me alleen achter in mijn wieg
  Ze lieten me alleen achter in mijn wieg

Interessante dingen om de betekenis te weten: Achternaam

We laten hier ook onderwerpen achter die verband houden met: Achternaam